Disclaimer You are here: Home - Disclaimer

De inhoud van de website van AdFix Incasso mag alleen worden gebruikt voor het verkrijgen van informatie. Vermenigvuldiging en/of verspreiding en/of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden is niet toegestaan.

Via haar website verstrekt AdFix Incasso informatie over haar producten en diensten waaraan zonder mededeling vooraf wijzigingen kunnen worden aangebracht. Voor problemen met het functioneren van de website is AdFix Incasso niet aansprakelijk. Hoewel de getoonde informatie zorgvuldig wordt samengesteld kunnen desniettemin onvolledigheden en/of onjuistheden voor komen. In dat geval is AdFix Incasso eveneens niet aansprakelijk. Ook voor eventuele informatie en/of berichten die door gebruikers van de website van AdFix Incasso via internet wordt verzonden is AdFix Incasso niet aansprakelijk.

Verwijzingen naar andere websites op de website van AdFix Incasso zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden opgenomen. AdFix Incasso staat niet in en is niet aansprakelijk voor de inhoud, kwaliteit en/of het functioneren van deze niet door AdFix Incasso onderhouden websites.